Ook dit jaar is er weer een actie met raamstickers voor Sinterklaas. Van elke verkochte raamsticker gaat er € 1 naar Stichting KinderDiabetes. ‘Ozosnel kleuren en speuren’ is het vervolg van de twee eerdere acties met raamstickers die het afgelopen jaar werden georganiseerd. Een mooi alternatief voor kinderen nu er minder activiteiten zijn door de coronamaatregelen. 

Raamstickers

De Ozosnel raamsticker is vanaf vrijdag 12 november te koop voor € 3. Bestel ze snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118570700. De raamsticker kan ook opgestuurd worden, de sticker kost dan € 4,92 inclusief portokosten. 

Plak de sticker op het raam aan de straatkant en meld je aan bij de Facebookpagina 'Ozosnel kleuren en speuren Walcheren'. De kinderen kunnen op zoek gaan naar het paard van Sinterklaas door heel Walcheren. Een actueel overzicht van straten en plaatsen vind je op de Facebookpagina. 

Gratis Ozosnel kleurplaat

Bij het Polderhuis in Westkapelle is er een gratis Ozosnel kleurplaat af te halen voor kinderen of download de kleurplaat. Na het inkleuren van de kleurplaat kunnen kinderen deze af geven of in de brievenbus doen bij het Polderhuis. Ozosnel krijgt dan een plaatsje in de boom in de etalage. 

Stichting KinderDiabetes

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose diabetes type 1. De impact die deze ziekte heeft op het leven van het kind en het gezin is groot. Er ontstaan ook veel vragen, twijfels en onzekerheden. Het uitgangspunt van Stichting KinderDiabetes is ‘diabetes type 1 heb je #nietalleen’. Zij ondersteunt gezinnen die vragen hebben over de ziekte doordat zij ervaringsdeskundigen zijn. Daarnaast organiseren ze activiteiten voor het hele gezin. Wil je meer weten bezoek dan www.stichtingkinderdiabetes.nl