Datum: 18-05-2022
Locatie: Veerse musea
Tijd: 10:00 - 17:00

Op woensdag 18 mei openen de Veerse musea hun deuren voor de inwoners van de gemeente Veere. De afgelopen 2 jaar moesten de musea meerdere keren de deuren sluiten of konden ze alleen met beperkingen mensen toelaten door de coronamaatregelen. De musea zijn dan ook dolblij dat ze weer zonder beperkingen open zijn en dat willen ze graag vieren met alle inwoners. Daarom mogen de inwoners van de gemeente Veere op 18 mei gratis de Veerse musea bezoeken.

Bezoek aan de Veerse musea

Ga op ontdekkingsreis van de lentetuin naar de klimaattentoonstelling bij Terra Maris en de Walvistentoonstelling bij museum Veere. Bezoek de expo over de vriendschap tussen Charley Toorop en Henk Chabot bij het Polderhuis of de vernieuwde expo bij het Oude Brandspuithuis. Bekijk het onderkomen van een Duitse soldaat in het bunkermuseum, de experience voor dromers in de Grote Kerk in Veere en de prachtige schilderijen bij het Marie Tak van Poortvliet.

Meer informatie

Neem een brief mee geadresseerd aan je huisadres, om aan te tonen dat je woonachtig bent in de gemeente Veere. Openingstijden en het adres van de musea die meedoen: