Datum: 09-08-2023
Locatie: Start: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 10.00 - 12.00

Ga op 9 augustus mee op een rondleiding door Westkapelle op de fiets. Fiets langs alle monumenten, kerken en bezienswaardigheden van Westkapelle. Geniet na de rondleiding van een lekker kopje koffie of thee met gebak op het terras van het Polderhuis

Met een gids op fietstour door Westkapelle

Westkapelle lijkt niet groot, maar heeft veel te bieden aan monumenten en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstour bezoek je met een gids op de fiets de monumenten op de dijk en natuurgebied het Vroon. Je fietst langs de vuurtorens en de 3 kerken in Westkapelle. Bij de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente is een expositie van alle drie de kerken in Westkapelle. De fietstour eindigt na een bezoek aan de Sherman tank op de dijk op het terras bij het Polderhuis met een kopje koffie of thee met gebak. 

Meer informatie en aanmelden

Westkapelle ontdekken op de fiets? Koop dan de Fietscard bij het Polderhuis voor € 10. In de fietscard zit de ron dleiding op de fiets inclusief gids, entree vuurtoren 't Hoge Licht, bezoek expositie in de kerk en koffie of thee met gebak bij het Polderhuis. Het bezoek aan vuurtoren 't Hoge Licht is op eigen gelegenheid en zit niet in de rondleiding. Neem je eigen fiets mee! Meld je aan bij het Polderhuis, aan de balie of viaonze contactgegevens.