Datum: 12-10-2022
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 9.00 - 12.00

Op woensdag 12 oktober is er weer een Mama Café in het Polderhuis Westkapelle. Bij het Mama Café praten ouders en opvoeders aan de koffietafel over verschillende thema's over opvoeden.

Voeding en kinderen

Op 12 oktober geeft Anne-Ruth de Kuyper een presentatie over het onderwerp voeding. Voeding is een breed onderwerp. Tijdens het Mama Café bespreken we wat gezonde en ongezonde voeding is vanuit de visie van de reguliere gezondheidszorg. Wat hebben kinderen dagelijks nodig? Hoe maak je als ouders de juiste keuzes. Hoe word je als ouders 'misleidt' bij die keuzes? Anne-Ruth geeft ook praktische tips voor tussendoortjes of voor de lunchtrommel op school. Er is uiteraard ook tijd voor persoonlijke vragen over voeding. Samen gaan we het gesprek aan over gezonde voeding. 

Meer informatie

Het Mama Café is van 9.00 - 12.00 uur. Deelname kost € 7. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Mama Café is niet alleen bedoeld voor moeders maar ook vaders, aanstaande ouders, grootouders en ook de oppas is van harte welkom.