Dit jaar doet het Polderhuis Westkapelle weer mee aan de raamstickeractie. Het goede doel Stichting Jarige Job. Koop een raamsticker en het Polderhuis schenkt voor elke sticker € 1 aan Stichting Jarige Job. Ook kun je gratis een kleurplaat afhalen, of download de kleurplaat op deze pagina. 

Raamsticker voor Stichting Jarige Job

Koop een raamsticker en steun het goede doel. De raamsticker kost € 3 en is verkrijgbaar in de kleur blauw, zwart, paars, wit of rood. Bestel snel bij het Polderhuis. Opsturen is ook mogelijk, 1 raamsticker inclusief porto kost € 4,92. 

Speuren naar de Gluur Sint

Op de Facebookpagina Sint kleuren en speuren Walcheren(Zeeland) staan alle adressen waar een raamsticker op het raam zit. Maak er een leuke speurtocht van met de kinderen. Hoeveel Sintstickers kun jij vinden? De stickers hangen tot 6 december voor het raam. 

Gratis kleurplaat

Bij het Polderhuis kun je een gratis kleurplaat afhalen, of download de kleurplaat door op de afbeelding te klikken. Lever de kleurplaat in bij het Polderhuis en ze krijgen een mooi plekje voor het raam. De mooiste kleurplaat wint een prijs. De kleurplaten hangen tot 6 december.

Klik op de afbeelding om de kleurplaat te downloaden zodat je de kleurplaat zelf kunt uitprinten.

Sintkleurplaat 

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!