Datum: 11-03-2023
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 09.00 - 13.00

Op zaterdag 11 maart organiseert het Polderhuis Westkapelle een mannenontbijt met een presentatie van Rene Castel over Kloosterboer Vlissingen. Na het ontbijt in het Polderhuis gaan we met de bus naar Vlissingen voor een rondleiding. Kloosterboer biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten. Niet alleen in Vlissingen maar wereldwijd. Met de bus mogen we het terrein op van Kloosterboer en daar zullen we een rondrit maken langs de verschillende facetten van het bedrijf. Rene zal tekst en uitleg geven zodat iedereen een duidelijk beeld krijgt van wat er allemaal gebeurt op een bedrijf als dit. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Daarna brengt de bus de deelnemers weer terug naar het Polderhuis waar we rond 13.00 uur zullen aankomen.

Mannenontbijt in het Polderhuis

Voor dit ontbijt kunnen alleen mannen zich opgeven. Met een lekker ontbijtje kun je kennis maken met andere mannen. Na het ontbijt is er altijd een activiteit, bijvoorbeeld een lezing of een wandeling. 

Meer informatie

Lijkt het je leuk om eens op een andere locatie te ontbijten? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118 570 700. Het ontbijt inclusief presentatie, bus en rondleiding kost € 22,50.