Datum: 16-03-2023
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 9.00 - 11.30

Op woensdag 16 maart is er weer een Mama Café in het Polderhuis Westkapelle. Bij het Mama Café praten ouders en opvoeders aan de koffietafel over verschillende thema's over opvoeden.

Stress bij kinderen

Op 16 maart geeft Corrie Ars van Emergis een presentatie over stress bij kinderen. Kinderen en jongeren die zich ziekmelden door stress, we horen het steeds vaker. Ook de vereniging van jeugdartsen maakt zich zorgen om de toenemende stress bij scholieren. Ze kunnen de spanning, druk of de planning niet aan, vaak in combinatie met andere problemen of zorgen. En hoe langer je wacht met hulp, hoe groter de kans is dat stress-, angst- en depressieve gevoelens ontsporen.Tijdens dit Mama Café krijg je kenmerken, handvatten en tips voor kinderne met stress.

Meer informatie

Het Mama Café is van 9.00 - 11.30 uur. Deelname kost € 7 inclusief koffie of thee met wat lekkers. Meld je voor 14 maart aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Mama Café is niet alleen bedoeld voor moeders maar ook vaders, aanstaande ouders, grootouders en ook de oppas is van harte welkom.