Datum: 11-11-2023
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 09.00 - 11.00

Op zaterdag 11 november organiseert het Polderhuis Westkapelle een mannenontbijt met een presentatie van Johan Elzinga, eigenaar van Luctor et Detector uit Middelburg. Hij neemt jullie mee op een tastbare reis door de Zeeuwse geschiedenis met behulp van metaaldetectie. Er wordt een prachtige koppeling wordt gemaakt tussen wat in de boeken staat afgewisseld met de tastbare bodemvondsten die door Johan gedaan zijn in Zeeland. Van de werking van de metaaldetector tot de archeologische meerwaarde zullen aan bod komen en krijgen de deelnemers zelf ook de mogelijkheid om fysiek bezig te zijn met metaaldetectie.

Mannenontbijt in het Polderhuis

Voor dit ontbijt kunnen alleen mannen zich opgeven. Met een lekker ontbijtje kun je kennis maken met andere mannen. Na het ontbijt is er altijd een activiteit, bijvoorbeeld een lezing of een wandeling. 

Meer informatie

Lijkt het je leuk om eens op een andere locatie te ontbijten? Geef je dan op voor 9 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118 570 700. Het ontbijt inclusief presentatie kost € 10 (maximaal 30 deelnemers).