Datum: 16-11-2023
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 9.00 - 11.30

Op donderdag 16 november is er weer een Mama Café in het Polderhuis Westkapelle. Bij het Mama Café praten ouders en opvoeders aan de koffietafel over verschillende thema's over opvoeden.

Met plezier bewegen

Er zijn initiatieven om ervoor te zorgen dat mensen meer gaan ‘bewegen’, dat is belangrijk omdat het zorgt voor een betere gezondheid. Met bewegen en sport actief bezig in de eigen omgeving en nog plezier hebben ook, daarover willen we met elkaar van gedachten wisselen tijdens dit Mama Café. We richten ons daarbij specifiek op kinderen, zij ontwikkelen door te bewegen en te spelen hun zintuigen en motoriek, ze krijgen plezier in het bewegen en merken dat ze naast stilzitten (schermtijd) nog anders bezig kunnen zijn. Na bewegen slapen ze meestal ook beter. Soms is de ontwikkeling vertraagd, bedreigd of afwijkend omdat sommige kinderen meer oefening nodig hebben om zich goed te bewegen.

Daarom een Mama Café over plezierig bewegen m.b.v. gespecialiseerde kinderfysiotherapie en kinderergotherapie op een kind en (groot)ouder gerichte wijze. Ook het sportief en leuk leefstijlprogramma COOL2BFIT kan aan de orde komen. 

Meer informatie

Het Mama Café is van 9.00 - 11.30 uur. Deelname kost € 7 inclusief koffie of thee met wat lekkers. Meld je voor 14 november aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Mama Café is niet alleen bedoeld voor moeders maar ook vaders, aanstaande ouders, grootouders en ook de oppas is van harte welkom.  

Voor meer informatie over kinderfysiotherapie kijk op www.kinderfysiomiddelburg.nl