Datum: 24-08-2024
Locatie: Noordervroon
Tijd: 09:00 - 12:00
Foto: Jan Minderhoud

De najaarstrek komt op gang in het Noordervroon. Spot arctische steltlopers en andere vogels die een pitstop in Westkapelle maken. Ben je een echte vogelaar of zou je meer willen weten over vogels?! Het Polderhuis in Westkapelle en de Vogelwerkgroep Walcheren (VWG) slaan de handen ineen en organiseren verschillende vogelexcursies naar het natuurgebied Noordervroon van Staatsbosbeheer.

Tijdens de wandelexcursie (circa 2,5 - 3 uur) neemt een ervaren gids je mee naar het Noordervroon, één van meest vogelrijke gebieden bij Westkapelle. Door de unieke ligging (dicht bij zee op het meest westelijke puntje van Walcheren) strijkt in dit natuurgebied een breed scala aan (trek)vogels neer om te rusten of te foerageren op weg naar het noorden/zuiden.

Meer informatie

De excursie gaat onder vrijwel alle omstandigheden (minimaal 4 personen) door. Een interessante tour voor jong en oud!

  • Datum: 24 augustus om 09.00 uur. 
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Kosten: € 6 per persoon, kind 6 t/m 12 jaar € 3 per kind (min. 4 en max. 15 deelnemers).
  • Bijzonderheden: honden zijn niet toegestaan. Mindervaliden zijn welkom (de afstand is ongeveer 5 km).
  • Benodigdheden: een verrekijker, winddichte jas en goede wandelschoen (laarzen bij nat weer).

Aanmelden verplicht

Wil je graag mee met deze bijzondere excursie? Meld je voor 23 augustus 2024 aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118 - 570 700. Betaling vooraf bij het Polderhuis Museum. Via een Tikkie of betaalverzoek is ook mogelijk. Na betaling krijg je verdere informatie over de startlocatie.