Datum: 19-03-2021
Locatie: Polderhuis Westkapelle

In de winkel van het Polderhuis te Westkapelle hangt van 20 maart t/m 20 juni 2021 een mozaïek expositie. Het Zeeuws meisje staat hierin centraal, samengesteld met steentjes, kraaltjes en sieraden in allerlei kleuren. Het Zeeuwse schortenbont patroon zit verwerkt in verschillende (glas)steentjes. De kunstwerken zijn gemaakt door cursisten van Els Goudt. Els, eigenaar van atelier ‘MozArtE Glasmozaïek’ in Arnemuiden, verkoopt mozaïek materiaal en geeft daarnaast ook workshops.

Mozaïek to go

Speciaal voor de expositie is er een exclusief product gemaakt door Els. ‘Mozaïek to go’: dit is een pakketje waar alle benodigdheden in zitten om zelf een Zeeuwse knop mozaïek kunstwerk te maken. Met een doorsnede van 18cm kan dit eigengemaakte kunstwerk ter decoratie opgehangen of neergelegd worden. Te koop in de museumwinkel voor €19,95 (zolang de voorraad strekt).

Bezoek onze winkel

Het bezoeken van de museumwinkel waar de expositie hangt kan vooralsnog alleen op afspraak. Reserveer een tijdvak via 0118570700 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.