Datum: 20-05-2023
Locatie: Vuurtoren 't Hoge Licht

Van 20 mei t/m 31 oktober exposeren vijf kunstenaars op de eerste verdieping van vuurtoren 't Hoge Licht te Westkapelle.

Vijf verschillende schilders, prachtige kunstwerken

Cora Bonarius werkt momenteel veel in pastel, maar ook met andere teken- en schildermaterialen heeft ze ruime ervaring. Natuur, bloemen en portretten als onderwerp hebben haar voorkeur.

Anita Wilbrink vindt inspiratie in haar naaste omgeving in de beweging van water, het lijnenspel en sfeer van het moment. Met olieverf kan ze dit volgens haar het beste tot uitdrukking brengen.

Anneke Huibregtse schildert met olieverf. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en portretten. Inspiratie hiervoor haalt zij vooral uit door haar gemaakte reizen en haar gezin.

Peter Weijtmans is geïnteresseerd in alle schildertechnieken, inclusief de digitale schilderswereld. De natuur (vogels in het bijzonder), de kustgebieden en zijn gezin zijn een grote inspiratiebron.

Wilma van Hattem houdt van het Walcherse landschap en het bijzondere licht. Ze schildert met acrylverf, maar werkt ook graag met aquarel- en olieverf, pastelkrijt en conté-materiaal.

Meer informatie

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van de vuurtoren 't Hoge Licht.