Wie heeft er nog foto’s van de tank(s) in Westkapelle of Walcheren?! Het Polderhuis is op zoek naar foto’s uit privé collecties van 1944 t/m de jaren 90 waar tanks op staan.

Boekje ‘Tanks op Walcheren’

Jakko (vrijwilliger van het Polderhuis) grijpt de gelegenheid aan om tijdens het restauratieproces van de tank een boekje te maken. Alle tanks die op Westkapelle zijn geland tijdens de geallieerde landing van 1 november 1944 en wat zij op Walcheren hebben meegemaakt zal hierin beschreven worden. Het boekje zal uitkomen als de gerestaureerde Tank vanuit het Bevrijdingsmuseum Zeeland teruggeplaatst wordt op de Westkappelse dijk rondom 1 november.

Inleveren

Foto’s kunnen digitaal (of per post) opgestuurd worden (hoge resolutie) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afgeven of in de brievenbus deponeren bij het Polderhuis, Zuidstraat 154-156, 4361 AK te Westkapelle kan ook. We willen graag weten: wanneer, waar en door wie de foto is gemaakt en wie er op afgebeeld staat.