Leuk voor kinderen

Naar het museum gaan is leuk! Bij het Polderhuis is van alles te ontdekken en te doen. Van speurtochten in het museum, ontdektocht langs de waterkant van de zee, fotopuzzeltochten rondom Westkapelle en het beklimmen van vuurtoren ’t Hoge Licht.

Speurtocht in het museum of vuurtoren 't Hoge Licht

In het dijk- en oorlogsmuseum kun je verschillende speurtochten doen. Van makkelijk tot moeilijk en voor jong en oud. Er is keuze uit twee speurtochten in het museum.

  • Ga op archeologie speurtocht samen met Ada en Arre door het museum. Leuk voor gezinnen met kinderen t/m 8 jaar. 
  • Ga op vredesreis met Jan Soldoat. Leuk voor gezinnen met kinderen t/m 7 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de speurtocht alleen doen.
  • Speurtocht in, rond en over vuurtoren 't Hoge Licht. Leuk voor gezinnen met kinderen t/m 7 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de speurtocht alleen doen.

In het museum en bij de vuurtoren zijn de speurtochten gratis.

Speurtocht in en rondom Westkapelle

Er zijn twee speurtochten in en rondom Westkapelle. Deze speurtochten zijn tegen een kleine vergoeding af te halen bij de balie van het Polderhuis museum.

  • Ontdek wat er leeft op de grens van land en water. Leuk voor gezinnen met kinderen t/m 7 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de speurtocht alleen doen.
  • Zie Westkapelle op een andere manier tijdens de fotopuzzeltocht. Leuk voor het hele gezin!

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk uitje voor een kinderfeestje? Dan is het Polderhuis dé locatie. Er zijn veel mogelijkheden, zodat het kind een onvergetelijke verjaardag heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op.