Kinderen

Naar het museum gaan is leuk! Zeker bij het Polderhuis waar je van alles kunt ontdekken en doen. Bijvoorbeeld een speurtocht met opdrachten om te luisteren, te kijken, te doen en na te denken. Weet jij alle antwoorden?

Speurtochten

In het Polderhuis kun je verschillende speurtochten of spelletjes doen, van makkelijk tot moeilijk en voor verschillende leeftijden. Bij de speurtochten nemen twee figuren je mee op pad. Jan Soldoat neemt je mee op vredesreis en Pier Diekman brengt je naar de dijk.

Voor het hele gezin of zelf op pad

De Fotopuzzels met Pier Diekman en Jan Soldaot zijn leuk voor gezinnen met kinderen tot en met 7 jaar. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen de fotopuzzels alleen doen.

Voor kinderen van 8+ en 10+ zijn er speurtochten met opdrachten en vragen. Ga samen met Jan of Pier (of allebei!) op pad! 

Voor de vuurtoren 't Hoge licht is er een speurtocht (vanaf 8 jaar) in en rond de toren voor bij een bezoek aan de Vuurtoren.

Alle speurtochten zijn gratis bij een museumbezoek.

Spreekbeurt of werkstuk?

Ben je op zoek naar een interessant en leerzaam onderwerp voor een spreekbeurt of werkstuk? Het Polderhuis kan je hierbij helpen. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Of kijk op de website Walcheren 40-45 waar veel informatie over de Walcherse Atlantikwal, de oorlogsjaren op Walcheren, de bombardementen en de bevrijding staat.