Vlag op de vuurtoren voor een speciale dag

Op vuurtoren 't  Hoge Licht kun je een vlag laten wapperen voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld om iemand te feliciteren met een verjaardag, jubileum of pensioen. Ook als een speciaal eerbetoon is het mogelijk de vlag halfstok te laten hijsen.

Vlag-dag cadeau geven

Wil je iemand eens verrassen op een verjaardag, jubileum of is er iets anders te vieren? Geef dan een vlag-dag cadeau! Op vuurtoren 't Hoge Licht wordt een speciale Gefeliciteerd-vlag opgehangen, eventueel met wimpel. Er zijn de volgende wimpels: babyblauw en babyroze, wit met 2 ringen voor een bruidspaar of huwelijk, zilverkleur voor een 25 jarig jubileum, diamantkleur voor een 60 jarig jubileum, kobaltblauw, ossenkop (ossewei), wit met rood hart voor vriendschap of liefde. En wimpels met de volegnde cijfers: 30, 45, 50, 55, 60, 70, 80.

Westkapelle vlag als eerbetoon op de vuurtoren

Het is ook mogelijk om de Westkapelle vlag te laten wapperen op de vuurtoren als eerbetoon aan iemand. Het Polderhuis doet dat al met speciale dagen en gelegenheden.
Verschillende keren is de Westkapelle vlag halfstok gehesen tijdens de dienst en begrafenis voor een vrijwilliger die was overleden. Een prachtig eerbetoon als de stoet door de Zuidstraat loopt richting de begraafplaats en dan de vlag halfstok te zien.

Meer informatie en voorwaarden

Wil je iemand een vlag-dag cadeau geven of de vlag laten wapperen als eerbetoon? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam van degene voor wie de vlag wordt gehesen, voor welke gelegenheid en op welke datum. Als de Gefeliciteerd-vlag wordt gehesen zetten we diegene ook op onze socials in het zonnetje. 

De kosten voor het hijsen van de Gefeliciteerd- of Westkapelle-vlag zijn € 50.

De vuurtoren is een Rijksgebouw, dus er is een aantal regels. De vlag wordt niet opgehangen op een zondag of nationaal erkende christelijke feestdagen. De vlag wordt ook niet opgehangen op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis of een speciale dag als Bevrijdingsdag of Prinsjesdag. Als jouw speciale datum op één van deze dagen valt, nemen we contact op om te overleggen. De vlag kan ook niet opgehangen worden bij extreme weersomstandigheden. We nemen dan contact op voor een alternatieve datum. 

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118570700.

Foto: Pas-see Fotografie