Groepen

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een groep het museum te bezoeken. U kunt altijd binnenwandelen met uw groep en op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Wij kunnen op aanvraag ook een programma voor uw groep samenstellen, afgestemd op uw wensen.

Corona-maatregelen

Vanwege Corona zijn groepsrondleidingen helaas nog niet mogelijk. Scholen kunnen contact opnemen zodat we een passen aanbod kunnen doen voor Vuurtoren 't Hoge Licht en het museum. Voor de activiteiten die doorgaan zorgen wij dat de richtlijnen van het RIVM gehandhaafd kunnen worden.

Uitstapjes scholen

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw geschiedenisles waar uw leerlingen actief en ontdekkend zijn? Neem uw klas mee naar het Polderhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden om de jeugd kennis te laten maken met de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Het Polderhuis richt zich zowel op het basisonderwijs, als op het voortgezet onderwijs (VMBO en HAVO). Voor de klassen van het VWO kunnen we een maatwerk-programma samenstellen.

Meer informatie groepsarrangementen

Uw wensen voor een bijzonder museumbezoek kunt u aangeven op het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie over de prijs en beschikbaarheid.