Groepen

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een groep het museum te bezoeken. U kunt altijd binnenwandelen met uw groep en op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Wij kunnen op aanvraag ook een programma voor uw groep samenstellen, afgestemd op uw wensen.

Vogelexcursie Noordervroon Westkapelle

Boek een wandelexcursie met gids naar het Noordervroon in Westkapelle (Zeeland), één van de meest volgerijke gebieden van Staatsbosbeheer bij Westkapelle en van Walcheren. Al mogelijk vanaf 2 personen. Lees meer informatie over deze excursie

Uitstapjes scholen

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw geschiedenisles waar uw leerlingen actief en ontdekkend zijn? Neem uw klas mee naar het Polderhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden om de jeugd kennis te laten maken met de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Het Polderhuis richt zich zowel op het basisonderwijs, als op het voortgezet onderwijs (VMBO en HAVO). Voor de klassen van het VWO kunnen we een maatwerk-programma samenstellen.

Meer informatie groepsarrangementen

Uw wensen voor een bijzonder museumbezoek kunt u aangeven op het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie over de prijs en beschikbaarheid.