Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou het Polderhuis niet bestaan: jaarlijks zijn er zo'n 160 vrijwilligers actief voor het Polderhuis en de vuurtorens. Vrijwilligerswerk is een nuttige tijdbesteding. Je leert veel nieuwe mensen kennen en je komt nieuwe feiten te weten over Westkapelle.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn divers: vrijwilligers zijn actief als gids in het museum, in de horeca, als suppoost op de vuurtorens, voor registratie en archivering, in de schoonmaak, voor PR, exposities of educatieve taken, etc. Deze werkzaamheden worden vaak in teamverband verricht. Maar als je handig bent met de computer kun je ook thuis aan de slag! Ons uitgangspunt voor vrijwilligerswerk: doe wat je leuk vindt en wat bij je past.

Interesse?

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij het Polderhuis of wil je er meer over weten? In het bestand Inschrijving vrijwilligers zie je alle taken die door vrijwilligers worden gedaan. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met Ruud Sonius, coördinator vrijwilligers, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..