Vogelexcursies Noordervroon (Staatsbosbeheer) Westkapelle

Boek een wandelexcursie met gids naar het Noordervroon in Westkapelle (Zeeland), één van de meest vogelrijke gebieden bij Westkapelle en van Walcheren. 

Excursie naar een van de meest vogelrijke gebieden bij Westkapelle (Zeeland)

Tijdens de wandelexcursie (circa 2,5 - 3 uur) neemt een ervaren gids je mee naar het Noordervroon, één van meest vogelrijke gebieden bij Westkapelle. Dit is een natuurgebied waar door de unieke ligging (dicht bij zee op het meest westelijke puntje van Walcheren) een breed scala aan (trek)vogels neerstrijken om te rusten of te foerageren op weg naar het noorden/zuiden. Onder leiding van de ervaren gids spot u vele verschillende vogels in dit gebied. 

Staatsbosbeheer en Vogelwerkgroep Walcheren

De excursies bij het Noordervroon in Westkapelle zijn een samenwerking tussen het Polderhuis, Staatsbosbeheer en de Vogelwerkgroep Walcheren. De Vogelwerkgroep levert de gidsen voor de excursie, het gebied is onder beheer van Staatsbosbeheer en het Polderhuis doet de organisatie. Word lid van de Vogelwerkgroep Walcheren en blijf op de hoogte wat hier allemaal speelt op vogelgebied. Meer informatie over Staatsbosbeheer is te vinden op de website van Staatsbosbeheer.

Meer informatie

Startlocatie: Parkeerplaats aan de Hogeweg/Schelpweg (betaald parkeren)
Kosten tot 10 personen  €60 (totaal), vanaf 10 personen € 6 per persoon. 
Bijzonderheden: honden zijn niet toegestaan. Mindervaliden zijn welkom (de afstand is ongeveer 2,5 km).
Benodigdheden: een verrekijker, winddichte jas en goede wandelschoenen (laarzen bij nat weer). Vogelgids verkrijgbaar in onze museumwinkel voor €4,99.

Kosten

  • Tot 10 personen: € 60 in totaal
  • Vanaf 10 personen: € 6 per persoon

Excursie boeken

De excursie is meestal op woensdag en vrijdag te boeken, informeer naar de mogelijkheden.